Post by mettretithtitung on Feb 7, 2022 21:54:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rick and Morty: Pocket Mortys ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rick and Morty: Pocket Mortys IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод більше витривалості ▞▞▞
▞▞▞ Rick and Morty: Pocket Mortys 2022 version ▞▞▞
Не можна грати на кількох пристроях, навіть якщо збережено в gplay. Персонажі не переміщаються через інших персонажів міста. Також не можна грати офлайн. Просто погано зроблена гра типу покемонів.
Г
Гра Супер, Но Слишком Мало Места Для Морти, Просто Я Словил Морти Но У Меня Нету Места И Тот Морти Просто Пропадает, Сделайте Хотяб Покупные Места Для Морти Я Бы Купил, Ну А Так Все Круто
Я не проти почати спочатку, але, на відміну від усіх інших, у мене, здається, збій у підручнику, коли тренер навчає вас, морті, типи Морті ВЖЕ МЕРТИ.....очевидно, це робить неможливим для мене грати, оскільки тренери Морті мертвий ПЕРЕД боєм я буквально не можу покинути підручник... Тож, на жаль, ця чудова гра йде від 5*-1*, поки я не зможу 🤷 полюбити гру, але більше не можу грати, оскільки я в підручнику навіть не можу використовувати планшет Morty. ... Здається, не обійтися...
Чудово провели час у грі, поки збій не зробив неможливим грати в гру. Я намагався видалити та перевстановити гру, лише щоб виявити, що мій прогрес і покупки в грі зникли. Поки не буде додано якесь хмарне збереження, ваш прогрес не буде безпечним, ваші покупки не будуть безпечними, і навіть якщо ви все зробите правильно, гра в кінцевому підсумку виявиться помилкою і все одно змусить вас перевстановити її.
Це ніколи не працює. Щоразу відкривати додаток не вдається.
Я ищо не устоновил
Мені сподобалося грати в цю гру, це було переформулювання та весело. Але зламані та несправедливі аспекти гри показали себе. Іноді ворогу можна дати 4 крячки випадковим чином, щоб швидко закінчити матч, навіть якщо ви виграєте. І рідко я можу поборотися з іншим гравцем зі схожою статистикою, як я. Наприклад, у мене є рідкісні морти, а в них епічні морти з набагато вищими рівнями. Проблему з балансом справді потрібно вирішити. Зараз не варто витрачати час, граючи в зламану гру. 2 зірки з 5.
Pixel Gun 3D - Tembak-tembakan Laga zpvy
Гра не завантажується, тому ви ще не виправили цю помилку
Rick and Morty: Pocket Mortys Simulation bzen
Мені подобається гра, я думаю, що я міг би використовувати більше, хоча вона весела, але трохи нудна. Також я більше не можу грати в BC, він вилітає, як тільки я ввійшов у систему. Не грав у неї кілька днів до нашої ери
Мені подобається все в цій грі! Єдина причина, чому я ставлю цю оцінку 3/5 зірок, полягає в тому, що я втратив весь свій прогрес після останнього оновлення. Я не впевнений, що сталося, що стало причиною цього, але навіть вхід через Google Play нічого не відновлює. Буду дуже вдячний, якщо я можу якимось чином отримати допомогу, щоб відновити свій прогрес.
Rick and Morty: Pocket Mortys Simulare pvfw
Відмінна гра, однак у мультиплеєрі є проблема, коли гравець, який програв, любить залишати екран на перемиканні останньої смерті. Якби існувало обмеження в часі, це зробило б перемогу набагато приємнішою, ніж довелося б чекати, поки закриється екран програючих гравців. Гнів від переможеного змушує переможця збирати гроші.
Добре гра, але НЕ КУПУВАЙТЕ мікротранзакції. Це стягне з вас плату, і ви не отримаєте свої речі, як стверджували інші. Я зв’язався зі службою підтримки, але не отримав свої товари чи відшкодування. ВИ МОЖЕТЕ ЗАРОБИТИ предмети в грі. Все ще ставлю йому дві зірки, тому що, незважаючи на проблему, це трохи весело та кумедно. В основному «Покеморті».
Було добре почати. Це дозволило мені купувати свої речі та витрачати гроші, але тепер він вийшов із ладу і навіть не завантажує мої збережені дані чи будь-які мої покупки. Я сказав їм, що маю докази всіх моїх покупок, але їм, здається, байдуже. Зірвай, якщо запитаєш мене
Все в цій грі так близько до ідеального. Мені подобаються скельні ножиці для паперу, але я відчуваю, що є деякі проблеми з балансом, як-от камінь так мало шкодить навіть паперу. Те, що ми любимо від покемонів, перенесено, але не працює належним чином, іноді дратує, як-от паралізовані морти, які часто потрапляють у життя, не здаються ефективними, і те, що мені подобається, це отрута вбиває мортисів. Ці дрібниці в стороні чудової гри, мені подобаються голоси
На півдорозі кампанії я подумав, що приєднаюся до Reddit, оскільки насолоджувався грою, але я зрозумів, що ви не можете переносити Морті між багатокористувацьким режимом і кампанією, тому мені доведеться починати з нуля, щоб грати в багатокористувацьку гру, коли я закінчу кампанію або відмовитися від кампанії, щоб грати в багатокористувацьку гру, оскільки я не бачу сенсу продовжувати, якщо мої Морті більше не використовуватимуться, коли я почну багатокористувацьку гру. Мені здається дурним. На даний момент дійсно відклав гру.
Виправте проблему з екраном завантаження
Я справді люблю цю гру, але останні кілька днів у неї зовсім не можна грати. Лише приблизно 1 з кожні 5 атак спрацьовує, який би Морті я не використовував, навіть якщо атаки мають бути точними на 95%. Просто більше не весело і не можу рекомендувати.
Мені дуже подобається ця гра, але є занадто багато глюків, які порушують гру, щоб я могла дати їй кращу оцінку. Наразі у мене трапилося дві помилки. Перший з них - це три помилки збереження. Щоразу, коли я знову відкриваю гру, я потрапляю до списку збереження. Коли я натискаю останнє збереження, він просто повертає мене до того самого списку, не забираючи мене до гри. Якщо ви деякий час клацнете один і той самий файл збереження, ви врешті-решт відкриєте гру, як зазвичай, або вона просто впаде. Вичерпано місце для глюка 2
Це може бути весело, але гра незбалансована, оскільки тренери на рівні з вами, і це робить неймовірно складним і шліфованим тренувати смертників нижчого рівня. Мультіплеер — це окремий набір мортисів, який також є м’яким і трохи тупий у порівнянні з покемонами чи чимось іншим, де боротьба з вашою приватною колекцією є головною родзинкою mp. Тим не менш, розважайтеся кілька днів, перш ніж усвідомите величезну кількість (sic) гри.
Мені подобається гра і мої Морті! Геймплей простий, але хороший, графіка симпатична і чудова для мобільної гри, а розділ Mortys досить крутий. Єдині мої проблеми – це проблеми з тим, що гра зависає на екрані завантаження під час входу та чи не підключається до google play для відтворення моїх збережень.
Гра хороша но після того як я вийшов з гри вона просто зависла!!!!!!
Купив пакет із голодом до успіху, маю підтвердження покупки, але сама програма повідомила мені, що транзакція не пройшла. Розчаровано оновлення повторила спробу, і гроші, взяті з 0, виплатили знову.
Я не знаю, чому це відбувається, але я навіть не можу грати в гру. Він просто зациклює мене на екрані кількох збереження, і після того, як я вибираю один, він просто повертається на той самий екран. Якби я міг отримати допомогу з цим, це було б чудово, тому що раніше мені подобалася ця гра. Мені не подобається, що я не можу грати в неї через цю проблему.
Гра була гарною на початку, але вона ніколи не зберігала мої дані після того, як я видалив її після програвання, також здається, що важче підвищити рівень mortys, ніж у перший раз, ймовірно, підірвано, тому що люди пройшли гру так швидко, але в цілому хороша гра набагато краща, ніж інші ігри, які спамують ви з рекламою
Гра чудова, я багато разів пройшов гру, і вона все ще хороша. Але єдина проблема полягає в тому, що вам доведеться битися з диким Морті, поки він не має червоного здоров’я, і якщо минулий удар вб’є його, ви більше не зможете його зловити. І якщо ви випадково покинете дикого Морті і знову ввійдете, його здоров’я знову буде повним. В іншому все дуже добре.
Я видалив гру, тому що вона не завантажується. Я пішов перевстановити його, і тепер він застряг у очікуванні. Одна зірка від мене, доки цю проблему не буде вирішено.
Мені дуже подобається гра, дійсно креативна, оскільки графіка на багатьох Morty є достатньо приголомшливою, щоб бути дійсно круто гарною грою, дійсно цікавою
Баггі до точки, коли гра не запускається
Подобається гра, але я навіть не можу в неї більше грати, жоден із прийомів, щоб змусити її завантажити, більше не працює. Я думаю, що проблема із завантаженням може бути пов’язана із сервісами Google play. Після завантаження все завантажується, але зазвичай це не так. Це також 1 зірка через причини в моїй іншій редакції, перегляньте її, якщо ви хочете побачити інші основні недоліки гри. На жаль, розробників це не хвилює, і ця проблема існує вже багато років, тому я не впевнений, чи її вдасться виправити.
Гра більше не завантажується після заставки
У мене проблеми з підключенням майже щоразу, як і всі інші скаржилися останнім часом. Відкрив запит zendesk, щоб вони вирішили проблему, і вони звинуватили моє з’єднання, яке, як я знаю, насправді не проблема, і вони не хочуть допомогти вирішити проблему. Жалко, тому що я отримав задоволення від гри і витратив на неї гроші.
Тож просто прочитав, що студію закрили. В основному вже немає пізніх ігор, і я думаю, що це означає, що нічого не буде додано. Час від часу рейдів або бійок недостатньо, щоб люди могли грати. Так що трохи весело, але гра досить швидко висихає.