Post by mettretithtitung on Feb 7, 2022 21:45:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon City Mobile ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon City Mobile IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак за увеличаване на монетите ▞▞▞
▞▞▞ Dragon City Mobile 2022 version ▞▞▞
Проблемът със зареждането 69 е толкова разочароващ и досаден с надеждата, че това ще бъде забелязано и поправено
Изглежда, че по-ранна рецензия е премахната, така че ще я публикувам отново. Играта има "ускоряване на щастливото събитие" за размножаване/люпене/строеж за 48 часа и след известно време опцията за видео просто спира да се показва, докато събитието все още продължава. Опитах три различни интернет връзки, деинсталиране/преинсталиране и изчистване на кеша без резултат. Това, което е смешно, е, че рекламите спират само за тези три, други части на играта играят реклами съвсем добре (като Dragon TV, арени и лиги). Мразете фалшивата реклама.
Ami taq igra kato si q izteglih ne 6e6e da otvarq
Страхотна е
Не знам дали е само моята игра или какво, но нищо не се зарежда. Не мога да видя моите дракони или местообитания или нещо подобно. Тази игра се чувства много полуизпечена.
Мисията, в която можете да печелите кълба, е безумно нестабилна. Не знам колко пъти ще спечеля и играта ще се обърка и единственото нещо, което мога да направя, е да изляза от нея, което означава, че губя. Това губи дракони, тъй като трябва да чакам 4 часа, за да ги използвам отново. Нелепо.
Наистина добра игра, но винаги съм на път да спечеля бутилка Luna и GameStops и все още се продавам от напредъка и трябва да чакам 2 часа само драконите ми да се върнат и щях да спечеля и светлинните битки, които щях да спечеля беше подписаната победа в играта спря и аз не поисках опонента, защото играта спря точно когато спечелих, тя иска да драконов град драконова стомана, защото ти все още не се счупи и спре играта, преди да спечеля
Тази игра е bs всеки път, когато отворя сандък, който има около 100 дракона, който мога да взема, винаги ми дава глупава храна
Твърде много проблеми със загубените данни, уморен съм да изпълнявам тежка мисия с ограничени събития отново и отново... поправете този глупав бъг, omg😠😠🤐
Направих анкетата (2 пъти) и никога не получих скъпоценните камъни, също така направих безплатните скъпоценни камъни за игра на игри и завършване на действието и все още никога не ги получих.
Dragon City Mobile Szimulációs játékok kfcp
Това наистина е игра с най-високо качество, защото в тази игра можете да отглеждате дракони и след това да се биете с thwm срещу други играчи, Dragon City също си партнира със създатели през цялото време, като Mrbeast и Dream имат свои собствени дракони в играта
Това приложение е страхотно и се пристрастих към него, но един проблем, но не знам дали приложението не работи или е само моя телефон.
Винаги съм играл тази игра, но когато се опитам да я инсталирам, ще я отворя и екранът за изглед е твърде малък, не можете да видите магазина, така че не можете да играете, наистина е досадно, ако можете да го подредите вместо мен. при мен възможно най-скоро.
Значи хората незнам защо но откакто си сложих armadillo dragon ми даде reload и след това постоянно try again готина е но моля ви оправете го този бъг искам да я играя но немога :@ опитах всичко изтрих я и я изтеглих отново но пак не стана пробвах с рест на рутера за wi-fi нестана след това с рестартиране на телефона но пак не стана и се отказа
Интересна игра
Обичам тази игра.. но се опитайте да не правите автоматични реклами.. твърде е досадно Това е мобилна забавна игра онлайн, а не автоматични реклами на пълен работен ден. И моля, премахнете (Dragon Cage) на острова. Трудно ми е да персонализирам своя свят и е твърде досадно. Аз не съм играч, който винаги харчи пари за мобилни игри. Драконът в клетката на дракона е скъп и заема твърде много място от острова. Не мога да се справя с това. Ако трябва да отглеждам моите скъпоценни камъни, колко драконови клетки са те?
Dragon City Mobile Simulation ydu
Тази игра е страхотна и съм играл от години. Имам няколко проблема. Мисля, че има много начини за популяризиране и че трябва да е незадължително нещо за разглеждане. Мисля, че вместо да чакате да се излюпи нежелан дракон, трябва да можете да отмените излюпването. Трябваше да се излюпят като 5 кални дракона, само за да ги продам, защото вече имам 1. Също така мисля, че скъпоценните камъни трябва да бъдат по-лесни за получаване, драконите трябва да са по-евтини и нещата не трябва да отнемат толкова време.
Еми не ми харесва
Тва е толко тъпа игра , че по - добре да играе на ел. игрите от едното време
2 Player games : the Challenge ארקייד scu
играта е супер ама защо като зареди на 90% директно излиза от играта? оправете q
Нямам нищо против една игра, която възмущава съдържанието на сакето за микро транзакции. Но да получавате 8 подред, когато стартирате играта всеки път, без начин да прескочите, това е нелепо. Глупаво прекомерното количество изскачащи прозорци за продажби разваля изживяването ми.
Актуализиран преглед..най-накрая получих дракона за търсене на асгард, въпреки че трябваше да го купя, сега най-накрая мога да напредвам след около 2 години. Смешни времена на чакане, лиги/арена се съпоставят ужасно заради f2p срещу p2w, твърде много реклами. НИКОГА нямате достатъчно храна, за да нахраните всичките си дракони, защото е нелепо колко е необходимо, за да ги нахраните. Добавете още къщи за храна, друга люпилня, която може да закупи допълнителна земя със злато. Ще актуализирам и ще повиша звездите, ако те се оправят, но сериозно, ще поправя проблема с храната
Толкова е готино, но ви кара да купувате неща и имате нужда от много диаманти, за да купите дракони и е трудно да получите диаманти, но е забавно забавно да играете, поставени някъде, което означава, че всичко, което правите, е да вземете дракони, вземете битки, вземете диаманти и след това почти направено, така че да.
÷(
Все още не съм играл играта, защото интрото отнема много време, лентата за зареждане замръзва на 69% не се шегувам NO CAP
Dragon City Mobile Simulation ydu
ооооооооооооооооооо{оооооооооооооооо
Обичам тази игра!!!
Dragon City (Kota Naga) Simulasi boe
Мн яка
Тази игра е толкова забавна и обичам драконите. Но все още не знам дали мога да направя персонализиран дракон, но като цяло все още е страхотна игра.
Играта е доста забавна
Dragon City Mobile Simulacije gmnk
Dragon City Mobile Симулације mecl
Дадох му 4 звезди, защото не харесвам изискването дракон, че в търсене, моля, премахнете това като край на играта и имайте много героични действия и отивате в битка с quest и виждате, че имате нужда от легендарен, ще бъдете като ЗАЩО, имам толкова много добър дракон но имам нужда от това?? Искам да напусна. Така че, моля, премахнете това бъдеще. Знам, че това ще направи напредъка лесен и ще има по-малко съдържание, но моля, премахнете този един от приятелите ми за това, така че, моля, премахнете изискването dragon