Post by mettretithtitung on Feb 7, 2022 21:27:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای سنگهای بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Grow Castle - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
بازی خیلی خوبیه بهترین بازی است که دیدم
عالی است حتما حتما نصب کنید
بازی فوقالعاده است، حتی فکر میکنم با پیشرفت من سرعتش به سرعت کم میشود. به نظر می رسد یک اشکال وجود دارد (یا من مکانیک را اشتباه متوجه شده ام)، اکثر قهرمانان من هوش مصنوعی را روی NEAR تنظیم کرده اند و با این حال، در نبرد خودکار، مهارت های خود را مدام با سوزاندن MP درست پایین می آورند. همچنین، اگر من اشتباه متوجه شده باشم که برای چیست و برای این نیست، آیا می توانید چنین ویژگی را اضافه کنید؟ وقتی واحدهای قهرمان غوغا هستند و هیولاها نزدیک به کاست نیستند، معنی ندارد. ممنون
Grow Castle - Tower Defense ارزها و سنگهای قیمتی رایگان
Grow Castle - Tower Defense არკადული zyyf
یکم بد است چون می رم تو بازی یک تصویر میاره من آن را میزنم منو از بازی میاره بیرون😲😲😲😤😭😭😬😬این بازی را نصب نکنید😭😭😤😭😭 ضرر میکنید😤
دانلود بازی اندروید دفاع از قلعه 1.36.9 Grow Castle + نسخه مود
بعد از ماه ها کار سخت، آن را ذخیره کردم، سپس بعداً، ذخیره را دوباره بارگذاری کردم، ALL PROGRESS LOST، این را بازی نکنید، و مخصوصاً در پول خود صرفه جویی کنید! لطفاً اعتماد نکنید که این بازی به وقت شما احترام می گذارد، اینطور نیست، یک ستاره آنقدر بالاست که من نمی توانم با دانستن تمام زحماتم از بین رفته امتیاز بدهم.
Grow Castle v1.34.2 دانلود بازی زیبای صعود قلعه + مود - Apktops
این فقط یکی از آن بازیهایی است که پاداشها را دریغ میکند مگر اینکه تبلیغات دهه 30 را تماشا کنید، حتی در سطوح آموزشی. این بازی به شدت گیم پلی را مختل می کند و چیزی را که به نظر یک بازی سرگرم کننده یا هر طور به نظر می رسد خراب می کند.
Grow Castle 1.36.0 – بازی دفاع از قلعه برای اندروید + نسخه مود. تصویر از mohamadvadi. mohamadvadi ارسال به ایمیل 4 هفته پیش. 00 زمان مطالعه یک دقیقه
یه جورایی خسته کننده آیا تبلیغ ساعت برای سکه ها می تواند رایج تر باشد؟ و شخصیت های دفاعی بیشتری اضافه کنید
من آن را دوست دارم، بسیار اعتیاد آور است :-) فقط مواد بیشتری اضافه کنید.
از 30/12/2020 تا 14/01/2021 بازی کار نکرد. آنها اکنون آن را تعمیر کردند، اما پول من را برای چیزهایی که از آنها خریدم و نتوانستم استفاده کنم، بازپرداخت نکردند، حتی به ایمیل من هم پاسخ ندادند. بازی وقتی کار می کند بازی خوبی است، اما برای آن پول خرج نکنید زیرا اگر خراب شود بازپرداخت نمی کنید و 2 هفته خراب شد. اساساً آنها برای چیزهایی که قول نداده اند پول می گیرند.
سلام، می خواستم شکایت کنم که چرا نمی توانم بازی را هر بار که بازی را باز می کنم ذخیره کنم، همیشه نوشته شده است که AUTH FAILURE RESTART GAME OR LOAD GAME DATA است، اما من قبلاً پیشرفت زیادی داشته ام، اگر بارگیری کنم پیشرفت خود را از دست خواهم داد و همچنین نمی توانم ذخیره کنم زیرا آن را نیز نوشته است اتصال قطع شده است راه اندازی مجدد بازی اما اینترنت من خوب است امیدوارم که این مشکل حل شود
خیلی خوب بهترین بازی برای بازی در دفتر 😎 قهرمانان ضعیف هستند لطفا قدرت را افزایش دهید
اگر چیزی بخرید و فوراً آن را در فضای ابری ذخیره نکنید، آن را از دست خواهید داد. و شما آن را پس نخواهید گرفت. و بعد از آپدیت جدید نمی توان بازی را ذخیره کرد زیرا می گوید این فقط بارگذاری است. لطفا بعد از لود بازی کنید....
سلام، خیلی ممنون از توسعه دهنده بازی برای ساخت این 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 💖💖💖بازی شگفت انگیز
سرگرم کننده
ژنراتور کدها و رایگان برای Faily Skater - Forcozylovers
در حال انجام بازی بسیار سرگرم کننده بود، برای حدود 4 ساعت. بعد گوشیمو گذاشتم پایین تا شارژ بشه. پس از باز کردن مجدد بازی متوجه شدم که هیچ یک از پیشرفت من را ذخیره نکرده است! حذف فوری چرا من را گرم نمی کنید که برای ذخیره پیشرفت باید وارد سیستم می شدم؟ به معنای واقعی کلمه تلف کردن 4 ساعت از زندگی من است.
Grow Castle ... شما باید ارتش خود را بسازید و قعله ی خود را با برج های دفاعی محکم تکمیل کنید
Grow Castle گرو کستل بازی دفاع از قلعه اندروید و ای او اس نسخه مود هک شده بی نهایت ارکید و جدید فکری جنگی اکشن.
یک بازی موبایل خوب؟ Grow Castle علیرغم داشتن نام وحشتناک مانند هر بازی موبایل دیگری، این یکی یک جواهر پنهان است. این بازی 9/10 می شود.
من این بازی را خیلی دوست دارم تمام روز این بازی را انجام خواهم داد، اما وقتی گوشی خود را رها کردید، درست ریست می شود، سپس چک می کنم و استراحت کرده است، لطفاً بازی را اصلاح کنید تا نتواند
This app contains more than one .apk file you are advised to try with 4.4 first if device not compatible error shown try .apks installation method. Select
Grow Castle - Tower Defense Pelihalli vit
قاتل وقت بخیر هر چند بعد از مدتی تکراری می شود.
از ده دقیقه قبل از این بررسی، من برای 90 جم 2.49 پرداخت کردم و مبلغی که در ازای ارز بازی پرداخت کردم از بانکم کسر شد، اما هنوز هیچ یک از جواهراتم را دریافت نکرده ام. با ارز واقعی چیزی نخرید. فقط از بازی لذت ببرید و جواهرات رایگان را از طریق امواج خرد کنید.
خیلی بازی قشنگیه
سرگرم کننده است و اگر بخواهید کار را در مقابل پرداخت هزینه برای ارتقاء کار کنید، مدتی طول می کشد تا پیشرفت کنید، این عالی است که با دیوارهای پرداختی سر راه خود گیر نکنید. من برای پشتیبانی از توسعه دهندگان چند ارتقا خریداری کرده ام. کارت خوب بود!
اشکالی ندارد، بازی دارای پتانسیل تبدیل شدن به یک چیز فوق العاده سرگرم کننده است، اما تراکنش های خرد آن را کاهش می دهند. همچنین باعث می شود باور کنید که کارگران شما طلا جمع می کنند در حالی که شما اهل بازی نیستید، اما این به سادگی درست نیست، تنها راه کسب طلا به صورت منفعلانه این است که در آنجا بنشینید و صفحه نمایش خود را روشن کنید و باتری خود را هدر دهید. نقطه ای که در آن می توانید بدون ارتقاهایی که نیاز به پول دارند پیشرفت بیشتری کنید
کسل کننده میشه
Grow Castle - Tower Defense არკადული zyyf
مار
Earn to Die 2 Đua xe agvn
Grow Castle Tower Defense 1.33.1 Money Mod - APK Home
این بازی فقط ظاهری رایگان برای بازی است. چیزی که در واقع این است این است: 3 سطح انجام دهید (بله 3) سپس بعد از هر نبرد ویدیو را تماشا کنید وگرنه هیولاهای سطح بالا تا سطح 5 شما را خواهند خورد.
It is a defense game to protect the castle from enemy attack. If growth can be placed in the castle tower and the hero on each floor. Archer of the town is
بازی عالی، ظاهر آن را دوست دارم، همه ویژگی ها را به جز درخت جواهر دوست دارم، 3 جواهر دارد اما فقط 1، بعد از 3 موج (قبل از موج 400) به من می دهد و من می دانم که بازی آن متعادل است اما مثل اینکه 3 کریستال دارد/ gems اما فقط 1 را به من می دهد پس لطفاً تغییر دهید که (اشکال نیست) ویرایش: این را به جای 4 ستاره به 3 کاهش می دهم، دلیل آن این است که از خودکار کلیک برای تکرار سطح استفاده می کنم بنابراین فقط برای کلیک بر روی پخش مجدد به جلو و عقب نمی روم ، اما نه کلیک خودکار کار نمی کند، بنابراین باید ساعت ها به آن خیره شوم
بازی خوب است. این به گذر زمان کمک می کند و من از سادگی آن بسیار لذت می برم. با این حال... من چند مشکل دارم. 1: مغازه هرگز برای من وصل نمی شود. من می خواهم چند خرید انجام دهم، اما تاکنون فایده ای نداشته است. 2: سیستم مهارتی جدید، اگرچه پیچیده است، اما فاقد آن است. بسیاری از مهارت ها، علیرغم نیاز به تعداد زیادی بازی، جزئی هستند. آن مهارت ها نیز معمولاً برای یک نوع خاص هستند. نسبت «پاداش به کار» خیلی زیاد است. اگر میتوانستم ببینم اینها ثابت/بهروزرسانی میشوند، مایلم به 5 ستاره تغییر دهم.
اول از همه، من کاملا عاشق این بازی هستم و سال هاست، دلیل اینکه به 4 ستاره می دهم این است که این بازی را حدود 2/3 سال پیش برای هفته ها بازی کردم، در نهایت خسته کننده شدم، اما برای شروع دوباره آن را دانلود کردم و متوجه شدم از آن زمان تاکنون یک قهرمان واحد نبوده است، رهبر، Tower هیچ چیزی به بازی اضافه نشده است، این بازی طرفداران زیادی دارد، حداقل 20000 بازیکن وفادار که بیشتر 3.60 یورو برای شاخ gldn و تماشای 10+ تبلیغات در روز پرداخت می کنند، حداقل شما. می توانید انجام دهید این است که هر 3 ماه یکبار موارد جدید را در یک به روز رسانی اضافه کنید
Grow Castle - Tower Defense Pelihalli vit
من قبلاً این بازی را بازی کردم و اکنون نمی توانم دوباره وارد سیستم شوم حتی اگر ذخیره کرده باشم و مدت زیادی است که آن را بازی کرده ام.
بازی عالی... اما بازی دیگر به درستی همگامسازی/ایمن نمیشود... بنابراین من نمیتوانم بین دستگاههایی جابهجا شوم که واقعاً مشکل ساز است، پشتیبانی را بالا برد، اما تا کنون موفق نشدهام.
Grow Castle - Tower Defense Arkaadmängud nxz